UKUPNO 15 PANELA

U petak u Opatiji 5. poduzetničke ćakule o eno-gastro prilikama za liburnijske poduzetnike

Za petak 13. svibnja najavljeno je još jedno izdanje Poduzetničkih ćakula, odnosno panel diskusija u sklopu projekta Grada Opatije – poduzetničkog inkubatora HUBBAZIA.

Poduzetničke ćakule će kroz 15 panela okupiti sve zainteresirane buduće i sadašnje poduzetnike, ali i sve one koje interesiraju poduzetničke teme, a sve se održava u Centru za inovacije u turizmu HUBBAZIA na adresi Nazorova 2, Opatija.  

Hubbazia ponovno ugošćuje renomirane goste

Ovoga petka 13.05. s početkom u 18 sati u opatijskom hubu održat će se panel s temom „Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije“, a o temi će govoriti renomirani panelisti iz našega kraja:

  • dr.sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarner 
  • Daria Grošić, poduzetnica i urednica Hedonist magazin portala
  • Josip Orišković,  A.S.I. international sommelier

Razgovarati će se ponajviše o eno-gastro potencijalima Liburnije sa svojim zaleđem, OPG-ovima, kreiranju eno-gastro ponude, biti će riječi i o važnosti lokalnih namirnica i pića u restoranima, ali i ostalim srodnim proizvodima i uslugama kojima budući ili postojeći poduzetnici mogu konkurirati. 

Ulaz je otvoren za sve posjetitelje i publika se potiče da sudjeluje aktivno u panel diskusiji.

Poduzetničke ćakule razvile su se kao jedan interaktivni projekt u kojem jednako uživaju i panelisti, ali i publika s naglaskom na budućim ili mladim poduzetnicima kojima su informacije i iskustva različitih pristupa poduzetništvu izuzetno vrijedni, što je ukratko i osnovni cilj ovih panela – približiti poduzetništvo i trendove u poduzetništvu s naglaskom na turizam.

Što su Poduzetničke ćakule?

U Opatiji je prošle godine otvoren poduzetnički inkubator HUBBAZIA – Centar  za inovacije u turizmu. Radi se o novouređenom i moderno opremljenom prostoru koji u sklopu svojega programa nudi kvalitetne edukacije i program realiziranja poslovnih turističkih ideja.

Uz programe edukacija i radionica, dio programa su i eventi posvećeni spajanju poduzetnika, širenju mreže poduzetnika, obrtnika i studenata te izgradnji kvalitetne poduzetničke klime u gradu Opatiji, ali i okolici. Poduzetničke Ćakule će kroz 15 panela okupiti sve zainteresirane buduće i sadašnje poduzetnike, ali i sve one koje interesiraju poduzetničke teme kao što su: kako se odvažiti na poduzetništvo, kako razmišljati o vlastitom proizvodu ili usluzi u kontekstu razvoja opatijskog turizma, kako surađivati s jedinicama lokalne samouprave, kako se nositi s poteškoćama na poduzetničkom putu, a posebno – je li poduzetništvo previše zahtjevno, odnosno gdje i u čemu pronaći motivaciju za pokretanje vlastitog posla. 

Do sad su se održala četiri izdanja “Ćakula” koje su zbog atraktivnih tema, stručnih gostiju i odlične atmosfere te konekcije s publikom oduševile i publiku i paneliste:

  • Suradnja u poduzetništvu by: Antun Bašić (Gordon Hill), Neven Jušić (Kvarner Color) i Mauricio Počekaj (predsjednik UO Opatija)
  • Mediji i poduzetnici by: Robert Zeneral (Ri portal), Edi Prodan (Novi list), Ljiljana Vidmar (Grad Opatija)
  • EU fondovi by: Sandra Anić (Aestus Consulting), Tomislav Kovač (Dblox modular), Stefano Ladavac (Infinity Luxury)

Franšize by Ivan Starčević (Taxi Cammeo), Andrija Čolak (Colak Franschise Consulting), Loris Dessardo (Auro Domus)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari