U PETAK UOČI VALENTINOVA: Rade Šerbedžija i gosti na koncertu u riječkom Kazalištu

Glasoviti glumac, pjesnik i glazbenik Rade Šerbedžija održat će uoči Valentinova, u petak, 12. veljače 2016. u 20 sati koncert u riječkom HNK Ivana pl. Zajca.

Na pozornici će mu se, uz grupu Zapadni kolodvor, pridružiti gosti: Damir Urban, Zbor Opere HNK Ivana pl. Zajca i studenti Glume i medija APU Rijeka.

Na programu su nove pjesme poput „Protuletje se otpira“ ili „Povratak ratnika“ s posljednjega albuma „Vrijeme je, draga, vrijeme je“, drugog što ga je Rade Šerbedžija snimio sa Zapadnim kolodvorom, ovjenčanog Porinom, ali i one puno starije, još uvijek najpoularnije na repertoaru ovog umjetnika karakterističnog vokala, osebujne interpretacije i boemske karizme, nerijetko na stihove Arsena Dedića.

Tako će posjetitelji imati priliku uživo slušati pjesme Djevojka iz mog kraja, Tvoje nježne godine, Barbara, Imam pjesmu za tebe … A da ne bude razočaranih, dodajmo za kraj – „Ne daj se, Ines“.

RADE-PLAKAT.cdr
RADE-PLAKAT.cdr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari