Komadina: U četvrtak očekujemo mjere za početak gospodarskih aktivnosti

Župan Zlatko Komadina u izjavi za Kanal Ri rekao je da s popuštanjem mjera virus nije nestao

“Moramo biti i dalje na oprezu, smanjiti kretanje. S druge strane treba pojačati i gospodarstvene mjere kako bi se što više gospodarstva reaktiviralo. Županijski stožer trenutno radi na tome da se uspostave ponovo gospodarske aktivnosti, prije svega usluge kao dućani,frizerski saloni… ali uz mjere zaštite koje se moraju provoditi. U četvrtak je sjednica Stožera i Vlade, dobit će se upute koje prije svega treba reći Stožer i zato apeliram na sve načelnike i gradonačelnika da budu racionalni i odgovorni te da shvate da smo svi na zajedničkom poslu.”

Komentirajući izjave gradonačelnika Krka rekao je : “Prije svega neka se na Krku dogovore sami sa sobom, ali ono što se dogovore trebaju odobriti epidemiolozi. Mi nismo učinili ništa što već nije bilo na snazi, samo smo okrupnili područja. Kada epidemiolozi predlože tada možemo ići sa zahtjevom da se kretanje bez propusnica omogući  za cijelu županiju. Naravno da je dobro da i načelnici imaju svoj stav o tome ali odgovornost će preuzeti Županijski stožer kao i do sada”, rekao je župan Komadina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari