BORBA S KORONAVIRUSOM

U PGŽ danas nešto veći broj novozaraženih; Na respiratoru jedan pacijent

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Danas je u PGŽ 14 novooboljelih i 6 ozdravljenih osoba.

Broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ je 72.

Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađeno 2088 uzoraka briseva. Udio pozitivnih unutar broja obrađenih uzoraka briseva iznosi 0.7%.

Devet novooboljelih je sa područja Rijeke i riječkog prstena, dvoje sa područja Krka, dvoje sa Lošinja, te 1 sa područja Crikveničko-vinodolske regije.

VIDEO DANA:

Među zaraženim/oboljelim samo je jedna necijepljena osoba starija od 65 godina, dok 6 pripadaju mlađim dobnim skupinama te 7 radnoj populaciji.

Prema podatcima Ureda ravnateljstva KBC-a broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od COVID-19 bolesti je jednak jučerašnjem i iznosi 11.

Na respiratoru, tom najintezivnijem obliku akutnog liječenja u KBC-u Rijeka se nalazi 1 jedan pacijent, dakle jednak broj kao i jučer.

Tijekom jučerašnjeg dana u PGŽ- u nije bilo preminulih osoba od COVID-19 bolesti.

Udio hospitaliziranih osoba od COVID-19 bolesti unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva u PGŽ-u je danas nešto niži od jučerašnjeg te iznosi 15.27%.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari