U ponedjeljak 25. studenog otvorenje 1. riječkog Outleta!

Nakon godinu dana uspješnog poslovanja, mnogo pozitivnih recenzija na društvenim mrežama te postotkom reklamacija manjim od 3%, BigBox Brand se širi i postaje PRVI riječki Outlet!

Što to znači?

BigBox nam poručuje kako nisu još jedan uobičajeni dućan, već ćete u njemu moći upoznati ponudu najpoznatijih brandova kućanskih, kozmetičkih, modnih i tehničkih artikala po istinski povoljnim cijenama koje su i do 70% niže nego u uobičajenim trgovinama!

Za svako kućanstvo – neke od svjetski poznatih marki koje krase otvorenje u ponedjeljak 25.11. su Bosch, Grundig, Tefal, Philips, Calvin Klein, Krups, Chicco, Severin i mnoge druge!

Novi dućan će se nalaziti blizu ORIJENTOVOG igrališta na lako dostupnom mjestu u Kumičićevoj ulici 62A, a otkačeno uređenje predstavlja:

GAME ARENU – Prostor kreiran prema sceni iz popularne igrice „Resident Evil“ te će sadržavati gaming računala, laptope i komponente.

Prvi kat je rezerviran za kućanski asortiman za kuhinju, fitness, čišćenje, kupaonicu, dječje igračke, rasvjetu, kućne ljubimce, deke, pokrivače, posteljine i art dekorom za vrt i kuću te mušku i žensku odjeću brandova poput Nike, Tom Tailor, Escada, Nebulus, Navigazione…

Također ćete pronaći kozmetiku, nakit, parfeme, proizvode za bebe i djecu te uredske i školske potrepštine.

Otvorenje najavljuje više od 1500 proizvoda od čega ćete dio ekskluzivno moći kupiti i preko redizajniranog Webshopa sa podrškom od 24h na dan!

Zbog dinamične ponude i „Last item“ politike, tjedno će izlaziti „BigBox Katalog“ kako bi Vas obaviještavao o akcijama i sniženjima.

Studenti i školarci ostvaruju posebna sniženja na određene dane putem kojih će imati priliku naoružati svoje obrazovanje boljim laptopima ili pak servisirati svoja računala ili mobitele!

Kao šlag na torti povodom otovorenja, BigBox organizira nagradnu igru u kojoj će se dijeliti nagrade u novčanoj vrijednosti većoj od 10.000,00kn!

Originalna priča iz Rijeke koja se razvila kroz 5 godina i započela sa samo dvije zaposlene osobe namjerava zadržati svoj privlačan i otkačeni karakter te pružiti proizvode, robu i usluge za svaku osobu i uzrast po pravim „Outlet-niskim“ cijenama!

Posjetite BigBox 25.11. i pratite njihove akcije!
(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari