(FOTOGALERIJA) UKRAŠENA RIJEKA: Još deset dana i zasvijetlit će u blagdanskom ugođaju!

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Građani jedva čekaju paljenje lampica u središtu grada i početak Adventa u Rijeci

Riječanke i Riječani ovih dana šeću Korzom i okolnim ulicama koji su već ukrašeni u duhu predstojećih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Povodom Adventa u Rijeci postavljena je gotovo u cijelosti svijetleća blagdanska dekoracija ali i drugi ukrasi, i samo čekamo 30. studeni za kada je planirano paljenje lampica – trenutak u kojemu grad počne disati drugačije, nekim novim plućima!

Na Trgu Riječke rezolucije postavljaju se užurbano i kućice na mjestu gdje će se odvijati glavnina gastronomsko-zabavne ponude.

Skoro u cijelosti postavljeno je gotovo 6.000 metara svjetlosne dekoracije ali i 30 ukrasnih motiva, a sve će svijetlit na opće zadovoljstvo građana sve do Tri kralja.

Grad Rijeka u namjenu blagdanskog ukrašavanja grada izdvojit će 683.000 kuna, u što ulaze ne samo troškovi postavljanja i skidanja lampica već utrošak struje, održavanje opreme, elektroinstalacije, nabavka jelki…

Foto: Riječanin/Mateo Levak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari