ŠKOLA REKREATIVNOG KLIZANJA

U ponedjeljak počinju upisi u školu klizanja na riječkom klizalištu “Morska pahuljica”

02.01.2020., Rijeka - Klizaliste Morska pahuljica na gatu Karoline rijecke u luci prepuno je djece koja skolske praznike koriste za uzivanje u klizanju na ledu uz more. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U ponedjeljak, 13. prosinca započinju upisi u Školu rekreativnog klizanja, koja će se održavati za vrijeme školskih zimskih praznika na riječkom klizalištu “Morska pahuljica”.

Školu rekreativnog klizanja, 17. po redu, organizira Grad Rijeka u suradnji s Domom mladih Rijeka.

Škola će se održavati svim radnim danima za vrijeme zimskih školskih praznika od 27. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. u terminima od 9 do 16 sati, ukoliko epidemiološke mjere i javnozdravstvene okolnosti to budu dopuštale.

Škola klizanja se neće održavati 1., 2. i 6. siječnja 2022. godine.

Škola traje jedan sat dnevno, s time da su za početnike rezervirani termini od 10 do 11 sati i od 15 do 16 sati.

VIDEO DANA:

Program će biti organiziran prema svim aktualnim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera na snazi. Šator će biti prilagođen podizanjem bočnih strana kako bi se prostor klizališta otvorio.

Roditeljima će biti zabranjen ulaz, djeca će klizati u manjim grupama, a predviđeno je i vrijeme za dezinfekciju klizaljki i izlaska/ulaska kako se grupe ne bi miješale.

Sve dodatne mjere koje budu na snazi do i nakon 27. prosinca bit će također primijenjene, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

Škola klizanja namijenjena je osnovnoškolskoj djeci i za polaznike je besplatna. Za polaznike koji nemaju svoje klizaljke, najam klizaljki iznosit će 10 kuna po danu.

Upisi kreću u ponedjeljak, 13. prosinca u 8 sati i bit će mogući isključivo putem online prijavnice koja će biti dostupna u ponedjeljak od 8.00h na stranicama Doma mladih pod „Novosti“. Ispunjavanjem online prijavnice iskazuje se interes, a upis se potvrđuje nakon potvrde koordinatorice upisa Doma mladih.

Upisi traju do popunjenja grupa. Više informacija i detalja bit će dostupno na objavi u ponedjeljak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari