AKTUALNE TEME

U Rijeci 7. ožujka počinje Women’s Weekend – konferencija koja se ne propušta u vikendu Dana žena!

Drugu godinu zaredom Women’s Weekend donosi rasprave o aktualnim temama, okuplja, povezuje i osnažuje žene kao i muškarce koji utječu na promjene. U tjednu obilježavanja Dana žena u Rijeku dovodi istaknuta imena regionalne i svjetske scene iz područja biznisa, medija, lifestylea, IT-a, zdravlja i ljepote.

Od 7. do 10. ožujka Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Gradska knjižnica te Art kvart bit će domaćini ovom događaju koji će biti epicentar razmjene iskustava, znanja i otvorenih rasprava.

Women’s Weekend ponovno ističe važnost osnaživanja žena i davanja doprinosa ostvarivanju stvarnim promjenama u društvu, ali i naglašava važnost ostvarivanja vidljivih promjena, kao i potrebu za otvorenim razgovorima o temama koje još uvijek nisu dovoljno zastupljene u javnosti.

Tako će ovogodišnji program istražiti cijeli spektar zanimljivih i relevantnih tema, uključujući ulogu žena u poslovnom svijetu, trendove u poslovanju, aktivizam te izazove s kojima se suočava generacija Z, kao i uspješno usklađivanje različitih uloga žena.

Svoje inspirativne životne priče iznijet će vodeće poduzetnice i ‘opinion makerice’, kao što su Lisa Carmen Wang, autorica bestselera prepoznata kao jedna od najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina prema časopisu Forbes, Lana Djurkin-König koja je više od 20 godina odgovorna za nacionalnu, međunarodnu i korporativnu sigurnost nekih od najvećih globalnih kompanija, ali i mnogih drugih.

Lana Djurkin-Koning

Bit će riječi i o odgoju djevojčica i dječaka na Balkanu, ravnoteži između poslovnog i privatnog života, promjenama životnih navika i osobnom razvoju, kao i važnosti networkinga i razvijanja profesionalnih mreža u poslovnom svijetu.

Poseban dio konferencije održavat će se u prostoru novootvorene Gradske knjižnice gdje će se održati Book Club by Women’s Weekend koji će biti mjesto susreta strastvenih čitatelja i inspirativnih autora, dok je nulti dan konferencije, 7. ožujka, rezerviran za program „Za Europu rodne ravnopravnosti“ koji se održava u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj i Sveučilištem u Rijeci. Za ova dva programa će ulaz biti slobodan za sve posjetitelje. 

Sudionici konferencije uživat će i u vremenu za sebe kroz koncerte, zabavu, druženje i opuštanje.

Tako će prvog dana za nezaboravno iskustvo biti zaduženi Matija Cvek & Funkensteins, dok će atmosferu u večeri Dana žena uljepšati karizmatični Sergej Božić.

Nakon predavanja, sudionici će imati i priliku za opušteno druženje i dodatno povezivanje na aftework partyjima. U petak, održat će se afterwork party koji je pripremio Don Julio, dok će u subotu konferencija završiti afterwork partyjem u organizaciji Roxanicha i Chandona.

Ne propustite biti dio tri dana inspirativnih i edukativnih panela i predavanja, ali i odlične zabave na drugom Women’s Weekendu u Rijeci! Pridružite se od 7. do 10. ožujka i budite dio vikenda koji ćete pamtiti!

Ovdje možete pronaći sve informacije o programu i sadržajima konferencije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari