ZNATNO POSKUPLJENJE OD PONOĆI

U Rijeci i okolici gužve na benzinskim postajama, gorivo se toči i u plastične kanistere

Foto: Riportal

Od ponoći tj. od utorka 25. listopada gorivo će znatno poskupjeti

Nakon što su se građani u nekoliko posljednjih mjeseci ‘opustili’ uvjereni u regulatorske mjere Vlade RH koja nije dopuštala da cijene goriva ‘odlete u nebo’, jučer otrežnjenje – Vlada više neće svojim mjerama ograničavati cijene benzina, dizela i plavog dizela

Tako će od ponoći tj. od utorka 25. listopada gorivo znatno poskupjeti – prema tjednom prosjeku kotacija, cijene naftnih derivata na benzinskim postajama od sutra bi trebale iznositi 11,10 kuna za benzin, 13,44 kuna za dizel, 9,80 kuna za plavi dizel i 10,11 kuna za ukapljeni naftni plin za spremnike te 14,36 kuna za plin za boce sadržaja 7,5 kilograma i više.

Foto: Riportal

Zbog toga se od kasnog poslijepodneva a pogotovo s dolaskom večeri na benzinskim postajama u Rijeci i okolici stvaraju kolone vozila. Građani žele napuniti spremnike gorivom dok još nije poskupjelo, a neki pored spremnika u svojim vozilima pune i velike kanistere od 10 i više litara goriva, pretežno dizela.

Foto: Riportal

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari