RASKOŠAN EVENT OTVORENJA

U Rijeci otvorena Poliklinika Croatia opremljena najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje

Croatia osiguranje, vodeća osiguravajuća kuća u Hrvatskoj s 138 godina dugom tradicijom, nakon Zagreba, Splita, Pule i Koprivnice otvorilo je petu polikliniku u mreži zdravstvene skrbi u Hrvatskoj.

Poliklinika Croatia otvorena je u Vukovarskoj ulici 7a u Rijeci.

Otvorenje nove Croatia poliklinike u Rijeci. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Opremljena je najmodernijim uređajima i tehnologijom za dijagnostiku i liječenje. Pacijentima iz Rijeke i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom.

Pacijentima iz Rijeke i okolice na raspolaganju je vrhunski liječnički tim i stručno medicinsko osoblje s dugogodišnjim iskustvom, a niz pregleda, pretraga i ostalih medicinskih usluga dostupno je na jednom mjestu, bez čekanja.

Stanovnici s riječkog područja u novoj Croatia Poliklinici moći će obaviti brojne specijalističke i dijagnostičke preglede. To uključuje sistematski pregled, više vrsta pregleda ultrazvukom, mamografiju, medicinsku i fizikalnu rehabilitaciju, te različite laboratorijske pretrage, kao i pretrage tumorskih markera i hormona. Pregledi obuhvaćaju područja interne medicine, oftalmologije, neurologije, ginekologije, dermatologije i venerologije, urologije i otorinolaringologije, a poliklinika ima i uslugu dnevne bolnice.

Otvorenje nove Croatia poliklinike u Rijeci. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Koje se zdravstvene usluge nude, tko čini liječnički tim na čelu s ravnateljicom Natašom Poldan Grabar i tko se sve okupio na raskošnom eventu otvorenja, pogledajte u reportaži Kanala Ri.

Za sva pitanja o uslugama koje nude i za rezervaciju termina, možete ih nazvati broj 051/207- 212.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari