U Rijeci početkom tjedna radionice izrade eko adventskih ukrasa!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Radionice su namijenjene svim zainteresiranim građanima koji potom svojim ukrasima mogu okititi adventski vijenac na Koblerovom trgu

Ususret početku Adventa u Rijeci, komunalno društvo Čistoća d.o.o u okviru programa Zeleni val Europske prijestolnice kulture organizira radionice izrade eko ukrasa u obliku tzv “crvenog sunca” znaka Europske prijestolnice kulture.

Radionice su namijenjene svim zainteresiranim građanima koji će prije otvorenja Adventa u Rijeci 30. studenog 2019. biti pozvani da svojim ukrasima, izrađenima na radionici, okite adventski vijenac na Koblerovom trgu.

Radionice će se održati u ponedjeljak i utorak, 25. i 26. studenog 2019. u RiHubu (Ivana Grohovca 1a) u jutarnjem i popodnevnom terminu, od 10 do 12h te od 16 do 18 sati.

Jutarnje radionice će voditi krajobrazne arhitektice Bia Gec i Mirta Stipeč iz KD Čistoća, a popodnevne Marija Katalenić iz Rijeke 2020.

Dekoracije u obliku simbola projekta Europske prijestolnice kulture izrađivat će se od pluta koji će se bojati i oblijepiti šljokičastim materijalom, a ukrasi će se kad završi advent građanima dijeliti kako bi poslužili kao primjerice podlošci za čaše.

Prijave na radionicu nisu potrebne.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari