ATLETSKA GRAĐA

U Rijeci se traže statisti za snimanje filma na kvarnerskom području, bit će plaćeni

Ilustracija (Nel Pavletic/PIXSELL)

Inozemna MP filmska produkcija u Rijeci raži statiste za potrebe snimanja povijesne dramske serije na temu Drugog svjetskog rata

Serija će se snimati na prostoru Istre i Kvarnera, a za potrebe snimanja traže veći broj statista koji bi bili u ulozi VOJNIKA (18 – 30 godina) i CIVILA (2 – 80 godina).

Također, kako je riječ o ratnoj seriji, primarno su u potrazi za ljudima koji imaju vještine ratnika poput rukovanje vatrenim oružjem, atletska građa, izdržljivost, itd. ali i one koji govore talijanski i njemački jezik.

Casting za sve zainteresirane održat će se u RIJECI u Mini Art Kinu (Krešimirova 2), 27. 3. – 28.3.2023. (ponedjeljak-utorak) u trajanju od 10 h do 19 h.

Osim Rijeke, casting će se održati i u PULI kod Circola (Carrarina 1), 29.3. – 30.3.2023. (srijeda-četvrtak) te u POREČU u prostoru Talijanske zajednice (Trg Slobode 6), 31.3.2023. u trajanju od 10 do 19 h.

Sudjelovanje na projektu (ukoliko Vas/ih redatelj odabere) plaća se po danu snimanja te NIJE volonterske naravi.

Ukoliko je netko spriječen doći na casting svoju prijavu za sudjelovanje može obaviti i putem maila mp.produkcija.casting@gmail.com.

Potrebno je samo poslati svoje fotografije, puno ime i prezime te broj mobitela.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari