PRILIKA ZA ZARADU

U Rijeci se traže studenti za brojanje kupaca na ulasku u trgovinu!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Nacionalni stožer civilne zaštite objavio je odluku o novim mjerama u trgovinama i šoping-centrima, koje su već bile najavljene

U prodavaonicama koje imaju do 10 kvadrata odjednom može biti samo jedan kupac. One od 11 do sto kvadrata smiju primiti više kupaca, pod uvjetom da je za svakog kupca osigurano deset kvadratnih metara.

Prodavaonice od 101 do 200 kvadrata moraju osigurati 12 kvadrata po kupcu. Trgovine do 2000 kvadrata moraju osigurati 16 kvadratnih metara, a one veće od 2000 kvadrata moraju osigurati po 20 kvadrata po osobi.

Nadalje, u vrijeme očekivane veće navale, moraju poduzeti mjere da se osigura provođenje propisa.

S obzirom na nove mjere koje od sutra stupaju na snagu, broj ljudi u trgovini je ograničen te su za održavanje dozvoljenog broja ljudi  potrebni covid redari.

Na Facebook stranici Studentskog servisa u Rijeci objavljen je oglas kojim se  traže studenti za brojanje kupaca u trgovini.

Poslodavac je H&M, traži se troje studenata-izvršitelja. Naziv radnog mjesta je trgovac, ali se oglasom specificirano, u opisu posla, napominje da će posao studenata biti – brojanje kupaca. Mjesto rada je ZTC u Rijeci, a radi se u dvije smjene

Studenti se traže za razdoblje od 12. prosinca do 10. siječnja, jer poslodavac očito smatra da će nakon toga roka prestati potreba za obavljanjem ovog posla.

Nadamo se da će tako i biti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari