POTREBNA JE PRIJAVA

U Rijeci u srijedu 18. listopada besplatno pravno savjetovanje za građane

Foto: Riportal

U srijedu 18. listopada 2023. udrugu SOS Rijeka posjetit će njihov dugogodišnji suradnik – Pravna klinika Pravnog fakulteta u Zagrebu

Prilikom njihovog posjeta, svi građani i građanke mogu zatražiti i primiti besplatno pravno informiranje i savjetovanje.

Građanke i građani moći će dobiti besplatnu primarnu pravnu pomoć navedenog datuma od 11 do 16 sati u prostorijama udruge SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava na adresi Verdieva 11 u Rijeci.

Svoj termin potrebno je rezervirati pozivom na broj telefona 051 211-888. Građani_ke sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu i dokumentaciju relevantnu za njihov upit.

Pravna klinika pruža besplatnu primarnu pravnu pomoć u svim pravnim područjima, tako da su svi koji trebaju pravnu informaciju i/ili savjet dobrodošli. Istovremeno koristimo priliku da podsjetimo kako žrtve obiteljskog, partnerskog i/ili seksualnog nasilja mogu svakodnevno primiti besplatnu primarnu pravnu pomoć ali i psihološku podršku,u udruzi SOS Rijeka, nevezano uz posjet Pravne klinike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari