NOVE RADAR AVANTURE

U riječkom CTK KREĆE Novi ciklus upisa u besplatna stručna osposobljavanja mladih kroz projekt Radar

FOTO: CTK Rijeka

Centar tehničke kulture Rijeka od 2021.g. provodi projekt Radar koji omogućava besplatna stručna osposobljavanja mladima od 15 do 29 godina koji ne rade, nisu u sustavu redovitog obrazovanja niti u sustavu obrazovanja odraslih i pri tome nisu registrirani u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Upisi su otvoreni za tečajeve talijanskog i engleskog jezika, za ECDL tečaj i za program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn, kao i za sve prateće programe.

Tečajevi stranih jezika i program za stjecanje mikro kvalifikacije web dizajn provode se u suradnji s Viskom poslovnom školom PAR, dok se ECDL tečaj kojim se stječe Europska računalna diploma, međunarodno priznata potvrda informatičke pismenosti koja jamči vlasniku poznavanje rada na računalu prema ECDL normi, provodi u Centru tehničke kulture Rijeka.

Također, u sklopu projekta RadaЯ korisnici na raspolaganju imaju i savjetovanja i orijentacijske razgovore gdje uz stručno vodstvo rade na izradi svog osobnog plana. Stručni suradnici CTK Rijeka savjetuju ih u procesu zapošljavanja te pružaju podršku pri donošenju raznih odluka, poput odluke na koju se aktivnost uključiti, na koji se natječaj za posao javiti i kako.

Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže na RadaЯ info kutku u prostorima Centra tehničke kulture Rijeka (Školjić 6) u sklopu kojeg svakog četvrtka u 11:00 sati imaju priliku dobiti  sve informacije vezane uz sudjelovanje u projektu RadaЯ, kao i ispuniti svoje prijavnice uz pomoć djelatnika. CTK Također, svi potencijalni korisnici mogu se obratiti i na 051 320 280, ili putem e-maila na mmrak@ctk-rijeka.hr, ili ispuniti prijavnice online na web stranici www.ctk-rijeka.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja
Views Views