DO LONDONA DVA PUTA TJEDNO

U riječku zračnu luku nakon 15 godina vraća se EasyJet; Uvodi se linija do Londona

Foto: Marko Prpić/Pixsell

EasyJet će od svibnja do listopada održavati izravnu liniju s krčkog aerodroma do londonske zračne luke Gatwick

“Nakon već objavljenog povratka Ryanaira, Condor Airlinesa i Air Serbije, na Zračnu luku Rijeka nakon 15 godina konačno se vraća i ključni avioprijevoznik zaslužan za njezin rekordan promet u 2006. i 2007.g., jedan od najznačajnijih niskotarifnih avioprijevoznika sa tržišta Velike Britanije – EasyJet”, objavili su danas putem društvenih mreža iz Zračne luke Rijeka.

EasyJet je najavio povratak na Zračnu luku Rijeka nakon 15 godina uvođenjem izravne linije za London Gatwick koja će prometovati od svibnja do listopada 2022., dva puta tjedno – utorkom i subotom.

Zračna luka Rijeka ove godine očekuje oporavak zračnog prometa i ostvarenje prometnog rekorda u broju putnika.

Iz Zračne luke Rijeka navode da je nakon dugogodišnjih pregovora između Zračne luke Rijeka i EasyJeta postignut konsenzus te da je u razgovorima s predstavnicima resornog ministarstva, županije, lokalnih jedinica, hotelskih kuća i sustava turističkih zajednica osigurana podrška promotivnim aktivnostima.

Te aktivnosti su nužne za bolje pozicioniranje Kvarnera na britanskom tržištu, stoga se planira potaknuti i povećati broj dolazaka gostiju s tog tržišta, koje sada ostvaruje manje od 1 posto noćenja na Kvarneru, priopćeno je iz Zračne luke Rijeka.

Prema informaciji Zračne luke Rijeka, karte bi trebale biti puštene u prodaju u petak, 4. veljače.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari