U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze

Pauza, omiljeni riječki servis za dostavu hrane sada Riječanima nudi novu uslugu pod imenom PauzaGo

Što je PauzaGO? Do sada su hranu dostavljali izravno restorani, ali PauzaGO znači da Pauza sada ima vlastite dostavljače koji će Riječanima donositi hranu i iz restorana koji inače ne nude dostavu. Dostavljači će biti na biciklima u majicama i s torbama u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji.

Naravno, ovo znači i da se znatno povećao broj restorana iz kojih se može naručiti, ali i broj i raznolikost jela!

Restorani iz kojih dostavlja PauzaGO na Pauzinoj stranici i u aplikaciji označeni su malom ikonicom rakete. Uz to, i na stranici i na aplikaciji postoji filter PauzaGO koji filtrira samo restorane s tom uslugom.

PauzaGO već je uvedena u Zagreb, Split i Osijek i korisnici Pauze odmah su je prigrlili.

Naravno, svi vole veću mogućnost izbora, a postupak naručivanja ostao je isti. Znači, win-win. Naručuje se preko istog poznatog sučelja, a ako i nešto slučajno pođe po krivu Pauza ima iskusnu službu za korisnike koja već više od 11 godina pomaže kad hrana zapne (u prometu, ne i u grlu). Tako riječki korisnici mogu biti sigurni da će njihova narudžba naći najbrži put do njih.

Dakle, vječni problem “ča ćemo za marendu“ od sad se rješava još brže, bolje i ukusnije: tu je pouzdana Pauza s još više restorana i još većom ponudom.

Više informacija potražite na www.pauza.hr  ili posjetite www.facebook.com/pauzahr

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 250 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od 3 milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt, a danas je dio svjetske grupacije Delivery Hero koja okuplja servise za online naručivanje hrane u 24 zemlje svijeta: od Malezije i Hong Konga do Mađarske i Hrvatske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari