EVO DETALJA

U subotu na Korzu Maškarana maneštra i Maškarana jota – sav prihod ide u humanitarne svrhe!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

U subotu, 18. veljače na Korzu će se održati tradicionalne humanitarne karnevalske manifestacije Maškarana maneštra i  Maškarana jota

Maškarana maneštra održava se u Bazarigovom prolazu od 10 sati, a Maškarana jota kuha se na Trgu Republike Hrvatske od 11 sati.

Sva prikupljena sredstva na Maškaranoj joti bi će donirana riječkoj Udruzi “Srce za nju” kojoj je cilj pomoć ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti iz Rijeke. Sredstva koja su prikupili organizatori Maškarane maneštre iskoristit će se za postavljanje špine za vodu u Parku Lovora na Kantridi.

Maškaranu maneštru organizira tvrtka VJ Primorski iz Rijeke u suradnji s Karnevalskom grupom Maškarana maneštra iz Rijeke i Rotary klubom Rijeka, a Maškaranu jotu organizira Udruženje obrtnika Rijeka, Bakar, Kraljevica, Čavle i Kostrena u suradnji s Turističkom zajednicom grada Rijeke, Turističkom zajednicom Kvarnera, Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke, Udrugom Palentar i učenicima Ugostiteljske škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari