U SUBOTU NOVI REŽIM PROMETA: Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke centar grada zatvoren za vozila

U subotu 30. siječnja na riječkom Korzu i prilaznim ulicama odvijat će se program jednog od vrhunaca Riječkog karnevala – Dječja karnevalska povorka. No zbog tog događaja promet središtem grada će se preusmjeriti a neka parkirališta zatvoriti

Tako iz Turističke zajednice grada Rijeke obavještavaju javnost kako se zbog održavanja Dječje karnevalske povorke u subotu 30. siječnja u vremenu od 12.30 do 18 sati zabranjuje prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, Ignacija Henckea, Ivana Zajca, Wenzelovom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na raspoloživi dio cestovne mreže.

Zabrana parkiranja

Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:
Grobnička riva od 00 do 24 sata;
Putnička obala od 00 do 18 sati;
Parkiralište Delta od 00 do 18 sati
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom Ignacija Henckea) od 06 do 18 sati.

Ujedno, organizatori mole vozače da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 30. siječnja 2016. godine najkasnije do 6 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta.

trasa povorke

 

Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa. Ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12 do 18 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.

Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta

U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari