EVO DETALJA

U subotu Penali na paladi u Njivicama; Očekuje vas živa muzika, sport, buzara…

U moru evenata ovog ljeta, evo jednog malo drugačijeg. Povezuje najvažniju sporednu stvar na svijetu, more, ribu, piće i dobru zabavu. Malonogometni klub Njivice organizira turnir u pucanju penala na paladi. Subota, 19. kolovoza s početkom u 16 sati na paladi u Njivicama.

Na turnir se prijavljuje ekipa od dvije osobe starije od 15 godina, neovisno o spolu. Ekipe su raznovrsne, dva prijatelja, muž i žena, brat i sestra, otac i sin ili bilo koja druga kombinacija. Jedva čekamo vidjeti koja će ekipa odnijeti pobjedu. Prijave su u tijeku iako se slobodna mjesta brzo popunjavaju.

Jedan od ciljeva udruge MNK Njivice je razvijanje sportskog duha od malih nogu i uključivanje djece u svoje djelovanje, pa je i dječje natjecanje u pucanju penala dio ovog eventa. Djeca do 15 godina moći će se prijaviti za sudjelovanje na dan turnira na zapisničkom stolu, a njihov turnir održati će se nakon razigravanja po skupinama.

Osim šta je jedinstven po svom sadržaju i lokaciji, event je važan lokalnom stanovništvu jer je još jednom ujedinio mlade iz Kijca i Njivica kroz njihov volonterski rad te je podržan od strane brojnih sponzora iz Njivica. U organizaciji su pomogli i TZO Omišalj Njivice i NK OŠK iz Omišlja.

A nakon turnira, fešta! Grupa Aurora, riba na žaru, buzara, šank…

Osim za sudionike turnira i navijače, poziv stoji za sve ljude dobre volje željne dobre ribe, druženja i zabave. Vidimo se u subotu na paladi!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari