ODLIČNE NOVČANE NAGRADE

U tijeku je natječaj sportske fotografije; Pročitajte uvjete i osvojite odlične nagrade

Foto: Unsplash/B.C.

U tijeku je natječaj za sudjelovanje na izložbi sportske fotografije Zajednice sportova Primorsko-goranske županije, Hrvatske Olimpijske Akademije i partnera.

Povjerenstvo će odabrati do 50 fotografija koje će se predstaviti javnosti na foto izložbi početkom prosinca u Rijeci. One najbolje nagradit će se novčanom nagradom u iznosu od 500 EUR za prvo mjesto, 300 EUR za drugo mjesto, te 200 EUR za treće mjesto.

Na natječaju mogu sudjelovati amaterski i profesionalni fotografi, a fotografije moraju biti snimljene u 2021. godini. Autor može prijaviti do 12 fotografija, najviše tri rada iz istog sporta, osim u atletici.

Prijavu i predaju fotografija potrebno je izvršiti putem online obrasca dostupnog na mrežnim stranicama Zajednice sportova PGŽ (www.sport-pgz.hr). Krajnji rok dostave fotografija je 3. studeni 2021. godine. Rezultati natječaja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Zajednice sportova PGŽ-a.

Više informacija dostupno je na poveznici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari