EVO DETALJA

U tijeku su Dani tehničke ispravnosti motocikala

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehnike ispravnosti, izvijestila je policija.

Pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, u suradnji s Hrvatskim autoklubom i Centrom za vozila Hrvatske, od 24. do 29. travnja provest će se preventivno-sigurnosna akcija “Dani tehničke ispravnosti motocikala”.

Preventivno-sigurnosna akcija provodit će se u 38 stanica za tehnički pregled vozila na području cijele Republike Hrvatske.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehnike ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja stanice za tehnički pregled vozila ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoje motocikle i mopede kao i ostala vozila L kategorije, u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se besplatno pregledati tehnička ispravnost motocikla ili mopeda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari