GRADINA ĆE ZASJATI 3. PROSINCA

U tijeku su posljednje pripreme za Advent na Gradini i spektakularno paljenje lampica!

Zakoračili smo u posljednje dane studenog, ulice i javni prostori već poprimaju blagdanski ugođaj, a svi s nestrpljenjem iščekuju početak Adventa

Gradina će u svom prepoznatljivom ruhu ponovno zasjati od 3. prosinca, a svečani trenutak paljenja čak 12 kilometara lampica održat će se točno u 18 sati.

Na Gradini se, osim ukrašavanja s više od 120 000 lampica, postavlja i nova svjetlosna instalacija visine preko pet metara koja će dominirati unutrašnjim dijelom.

Ovogodišnje izdanje Adventa na Gradini koji se održava u sklopu Rijeka Adventa krasit će impozantna božićna kuglica na samom ulazu, unikatne božićne jaslice koje se kriju u spilji i jedinstvene svjetlosne dekoracije, uz mnoštvo glazbenog programa.

Pripreme za najčarobniji Advent još su uvijek u tijeku, a vrijedne ruke djelatnika svakodnevno pripremaju svaki kutak kaštela kako bi posjetitelji tijekom zimskih mjeseci uživali u magičnom ruhu Trsatske gradine.

Oni koji su barem jednom posjetili Gradinu znaju da je zalazak sunca ondje čaroban, a kada se sunce sakrije i božićna dekoracija zablista u svom sjaju, večernji sati rezervirani su za opuštanje uz kuhano vino, ukusne zimske zalogaje te glazbu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari