BEZ SUSRETA S DJEDICOM

U Viškovu počeli zaprimati prijave djece za poklon pakete Djeda Božićnjaka

Za osmjeh na dječjim licima, Općina Viškovo osigurala je i ove godine sredstva za poklon pakete za svu djecu s područja Općine Viškovo od navršene jedne godine do polaska u školu

Općina je za pakete izdvojila gotovo 150 tisuća kuna.

Prijave djece za poklon pakete Djeda Božićnjaka od 1 godine do navršenih 6 godina starosti – djecu predškolskog uzrasta primaju se od ponedjeljka, 2. studenog 2020. godine do petka 27. studenog 2020. godine isključivo putem elektroničke pošte.

Prijave se zaprimaju isključivo e-mailom na adresu elena.grguric@opcina-viskovo.hr. i treba priložiti skenirani dokument kojim se može dokazati podatak o OIB-u ili datumu rođenja djeteta.

Prijave se ne odnose na djecu koja polaze programe vrtića i obrta za dadilje na području Općine Viškovo (Dječji vrtići Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća i obrti za dadilje: En Ten Tini, Din Don, Zlatni danci, Bambi). Za njih će prijavu izvršiti navedeni vrtići odnosno obrti za dadilje koji će im i podijeliti poklone u prosincu.

Roditelji sve ostale djece bit će naknadno obaviješteni o vremenu i načinu preuzimanja poklon paketa koje će biti organizirano u Domu hrvatskih branitelja. Naime, proteklih godina djeca su se osim poklonima najviše veselila susretu s Djedom Božićnjakom s kojim su se fotografirali nakon što ih je darivao slatkišima u školskoj sportskoj dvorani.

Imajući prvenstveno na umu zdravlje djece i roditelja, u Općini su odlučili da ovakvog susreta ove godine neće biti zbog pandemije COVID-a 19.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari