LJEPŠA ZONA HALUBJAN

U Viškovu potpisan ugovor o izgradnji parkirališta uz NK Halubjan

Nastavlja se uređenje sportsko-rekreacijske zone Halubjan

Načelnica Općine Viškovo Sanja Udović i direktor marketinga tvrtke Cestovno poduzeće Koper Vlado Švob potpisali su danas u Viškovu „Ugovor o izgradnji parkirališta uz NK Halubjan“ kojim Općina Viškovo nastavlja s uređenjem sportsko-rekreacijske zone Halubjan.

„Početkom svibnja počet će radovi na uređenju prostora ispred ulaza u Halubjan. Postojeći plato će se komunalno osuvremeniti te će se izgraditi oborinska odvodnja i time riješiti problem koji je bio posebno izražen za velikih kiša. Prethodno će se preložiti postojeće instalacije u zoni zahvata.

Izgradit će se i autobusno ugibalište ispred objekta. Postavit će se i nova javna rasvjeta te asfaltirati cijela površina na kojoj će biti 50-ak označenih parkirnih mjesta s rezerviranim mjestima za osobe smanjene pokretljivosti. Napravit će se i novi izlaz s parkirališne površine te dobiti nova mogućnost za uključenje na prometnicu prema Kastvu“, istaknula je nakon potpisivanja Ugovora općinska načelnica Sanja Udović.

Rok izvođenja radova je 120 kalendarskih dana, a u ovaj zahvat Općina će uložiti 1,1 milijun kuna.

Ovim će ulaganjem zona Halubjan postati funkcionalnija i ljepša što će vjerojatno najviše pozdraviti roditelji 300-ak djece koja treniraju u nekoj od kategorija Nogometnog kluba Halubjan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari