DONATORSKA AKCIJA

Udruga Srce za nju pacijentima KBC-a Rijeka darovala više od 300 poklona

Više od 300 darova vrijednosti oko 14 500 kuna podijeljeno je pacijentima KBC-a Rijeka u okviru cjelodnevne donatorske akcije riječke udruge Srce za nju 22. prosinca 2022.

Akcija je započela u ranim jutarnjim satima i završila u kasnim večernjim satima jer je cilj bio podjela darova svim pacijentima, ženama i muškarcima, na odjelima Klinike za radioterapiju i onkologiju, kao i pacijenticama na Klinici za ginekologiju i porodništvo.

Udruga Srce za nju koja besplatno prevozi bolesne žene na bolničku terapiju, pobrinula se da svaki pacijent Dnevne bolnice poslije radioterapije i kemoterapije dobije prigodan dar, a dijelili su panettone, pince, orehnjače, makovnjače i lincere.

Na darovima se u ime KBC-a predstavnicima udruge zahvalila predstojnica  Klinike za radioterapiju i onkologiju doc. dr. Ivana Mikolašević.

Svim pacijentima koji ostaju tijekom blagdana na bolničkom liječenju, predsjednica udruge Katarina Kukolj i članice dr. Darinka Periša, Ivana Kukolj i Maja Sulić uručile su prigodne poklon-vrećice koje sadrže majicu, šal, kozmetiku namijenjenu onkološkim pacijentima, ukrasnu maramu koja je ujedno četveroslojna maska, božićne čestitke koje su izradili učenici OŠ Škurinje i sitne kolače koje je donirao Lions klub Rijeka – Korzo.

Katarina Kukolj, u ime udruge, posebno se pritom zahvalila donatorima koji su pomogli u ovoj akciji među kojima su i susjedi iz Postojne u Sloveniji, Pekarna Jure, Vopex, PIK d. d. Rijeka, JGL Rijeka i Avene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari