Uključite se u javnu raspravu o izmjenama Detaljnog plana uređenja Potoka

Foto: Ilustracija

Od 29. kolovoza 2018. do 7. rujna 2018. godine održat će se javna rasprava o Prijedlogu Izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja područja Potok u Rijeci

 

Za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Plana u periodu od 29. kolovoza do 7. rujna 2018. godine:

  • u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, svaki radni dan od 8 do 16 sati,
  • na web stranici: www.rijeka.hr.

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira dana 4. rujna 2018. godine javno izlaganje Prijedloga Izmjena i dopuna Plana:

  • za stručnu javnost (javnopravna tijela i mjesni odbor) u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, sala u prizemlju u 10,00 sati,
  • za svu zainteresiranu javnost u prostorijama Mjesnog odbora Potok, Milana Butkovića 2, u 18 sati.

Odjel gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem kao nositelj izrade Prijedloga Izmjena i dopuna Plana u ime Grada Rijeke će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje Prijedloga Izmjena i dopuna Plana unutar uredovnog radnog vremena od 8:30 do 13:00 sati – u vrijeme trajanja javne rasprave.

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na Prijedlog Plana mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:

  • predati u pismenom obliku, poštom ili putem urudžbenog zapisnika, Odjelu gradske uprave za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3,
  • dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Primjedbe i prijedlozi koji nisu čitko napisani i potpisani te dostavljeni u roku (do 7. rujna 2018.), neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Uredno podnesenom primjedbom/prijedlogom smatra se ona u kojoj su čitko navedeni ime i prezime te adresa i telefon podnositelja, broj katastarske čestice na koju se primjedba/prijedlog odnosi te razlog podnošenja iste.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari