Ulaganje u rani razvoj djece glavna je tema jesenjskog sastanaka Hrvatske mreže zdravih gradova

U opatijskoj Vili Antonio u petak 23. listopada započinje 20. Jesenjski poslovni sastanak Hrvatske mreže zdravih gradova.

Centralna tema sastanka koji počinje u 9 sati je ulaganje u rani razvoj djece, a na programu su i prikazi modela dobre prakse Grada Opatije i Primorsko-goranske županije. Novost u radu biti će organizacija „Sajma razmjene ideja“ na kojem će sudionici moći predstaviti svoje, ali i upoznati druge modele dobre prakse (ulaganja u rani razvoj) hrvatskih gradova i županija.

Poslovni sastanak okupit će predstavnike zdravih gradova i zdravih županija te resornih ministarstava, a domaćini sudionicima sastanka biti će predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić i gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić.

Sudionike će uvodno pozdraviti predsjednik Hrvatske mreže zdravih gradova Slobodan Lang i pomoćnik ministra zdravlja Miljenko Bura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari