“Uljepšavanje” Botela Marina po planu, u subotu na Adamićevom gatu tradicionalni Bal krinolina!

Botel Marina trenutno se nalazi u remontnom brodogradilištu Viktor Lenac d.d. gdje se nakon šest godina obavljaju poslovi održavanja i obnove

Radovi za sada idu po planu, javljaju s broda, a krajem tjedna očekuje se povratak Botela Marina na Adamićev gat.

Odmah po povratku, na uljepšanoj Marini održat će se donorski Bal Krinolina u organizaciji karnevalske udruge “Veseli oldtimeri”.

Tradicionalni ? bal krinolina na brodu Marina održat će se 19. siječnja na Botelu Marina u suorganizaciji karnevalske udruge Veseli Oldtimeri

Sedma po redu „Noć krinolina na brodu Marina“, donosi predstavljanje nove kraljice Riječkog karnevala za 2019. godinu, predstavljanje maski KU Veseli olditmeri te odličan zabavno-scenski program u duhu nekih prošlih vremena.

Bal je osmišljen kako bi evocirao karnevalske balove koji su se u Rijeci i Opatiji održavali u prošlim stoljećima i koje je pohodilo visoko društvo iz tadašnjih nama bliskih zemalja Europe.

Za glazbu, kako priliči za jedan maskirani bal, pobrinut će se big band a posebno treba napomenuti da bal od prošle godine ima i humanitarni značaj obzirom da prikupljena sredstva u cijelosti idu za donaciju Sigurnoj kući u Rijeci.

Iz karnevalske udruge Veseli Oldtimeri pozivaju vas na jedinstvenu večer uz glazbu, zabavu i tematsku večeru, za potporu obnavi starih kulturnih i zabavnih običaja našeg kraja te posebice doprinos humanitarnom projektu.

Rezervacije karata i informacije
? info@botel-marina.com
ili na broj telefona +385 91 4258 588 ili ☎️ +385 51 410 162

VIDEO DANA: