KROZ VELIKI TJEDAN

Galerija | Uskrsno darivanje udruge Srce za nju: Daruju djecu, bolesne i starije osobe s više od 600 uskršnjih paketa!

“Uskrs je blagdan nade, a mi ćemo nadu, malo veselja i poklone donijeti onima koji Uskrs dočekuju bolesni i sami”, poručuju iz Udruge

Kroz cijeli Veliki tjedan članice Udruge i Stručne podrške posjetit će i darivati bolesne i starije osobe te djecu sa više od 600 paketa u kojima se nalaze pince, orehnjače, makovnjače, maslinove grančice te kozmetika La Roche Posay.

Akciju su otvorili danas na Zavodu za ginekologiju i porodništvo te na Kliničkom zavodu za radiologiju KBC-a Rijeka.

U srijedu 5. travnja u Domu za starije osobe Kantrida darivat će našenajstarije sugrađane koji zaslužuju posebno poštovanje.

Glazbu i veselje u Dom donijet će im glazbenik Duško Jeličić i Karmelino Klaunica u društvu Udruge za bolji svijet.

Tijekom Velikog tjedna posjetit će i darivati pacijente na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju, Klinici za neurologiju te na klinikama za dječju kirurgiju i dječju pedijatriju. Uz već spomenuti Dom za starije osobe Kantrida posjetit će i korisnike Doma za psihički bolesne odrasle osobe Turnić.

Akciji su se pridružili donatori Duo Peka Biograd d.o.o. Biograd na moru, PIK Rijeka , Brioš d.o.o Pula, te La Roche posay kozmetika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari