USPJEŠNA PROLJETNA ŠKOLA CTK RIJEKA: Mali kreativci, fotomaheri i programeri dobili diplome

Trideset učenika i učenica svoje proljetne praznike provelo je uz puno smijeha, druženja i učenja novih vještina u Proljetnoj školi Centra tehničke kulture Rijeka

Učenici i učenice, ovisno o dobi i interesima, mogli su izabrati hoće li se baviti kreativnim radom, fotografijom ili programiranjem.

Mali kreativci (6)

Radionica Mali kreativci bila je posvećena nadolazećem Uskrsu. Vrijedne ručice od recikliranih materijala su izrađivale uskršnje simbole – zečeve, piliće i jaja, kao i čestitke za svoje najmilije.

Učenici i učenice koji u slobodno vrijeme vole fotografirati imali su priliku postati fotomaheri na istoimenoj radionici. Zagrebi za zabavu je radionica u kojoj se programira u programu Scratch koji omogućuje vizualno programiranje priča, igrica i aplikacija.

Mali kreativci (4)

Radionice su prošle uz puno smijeha, lijepih trenutaka i novih prijateljstava, a svim polaznicima uručene su diplome.

Program Proljetne škole je bio u potpunosti besplatan za mlade Riječane i Riječanke zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Rijeke.

Mali kreativci (9)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari