HUMANITARNA AKCIJA

USPJET ĆEMO ENI! Mještani Rukavca pokrenuli akciju za pomoć u nabavci lifta

Eni Šepić ima 46 godina i živi u Rukavcu, a zbog bolesti njezina je svakodnevica prepuna ograničenja

Eni ima cerebralnu paralizu zbog koje je, nažalost, osuđena na invalidska kolica, a s obzirom da živi sama na katu kuće samostalno kretanje joj je onemogućeno.

Stoga su mještani Rukavca odlučili pokrenuti akciju kroz koju bi sakupili novac za lift koji je njihovoj sumještanki prijeko potreban. Uz potporu Općine Matulji i Mjesnog odbora već je sakupljeno 40.000 kn, a putem donacija na Enin račun do ovog je trenutka prikupljeno više od 26.000 kn.

Cijena lifta iznosi 98.900 kn, a donacije se nastavljaju prikupljati putem računa HR4524020063103999800 otvorenog u Erste banci koji glasi na Eni Šepić. 

Na Facebooku je otvorena grupa Uspjet ćemo Eni! kojoj se mogu pridružiti svi koji žele pomoći da ostvari svoj san i da može samostalno izlaziti iz svog doma. Putem stranice svakodnevno se može pratiti i tijek donacija, a kasnije, nadamo se, pratiti tijek radova na ugradnji lifta. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari