VAŽNA SPRAVICA

Galerija | UUUPS! Premijeru Plenkoviću u Rijeci ispao mobitel, tjelohranitelj pomogao spasiti državne tajne

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u posjetu Primorsko-goranskoj županiji

Uz predsjednika Vlade su potpredsjednik Vlade RH i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

Posjet je započeo u 9 sati sastankom sa županom Primorsko-goranske županije Zlatkom Komadinom u zgradi Primorsko-goranske županije na adresi Slogin-kula 2. Upravo na tome mjestu dogodio se i mali incident kojeg nije propustio zabilježiti uvijek budni fotoreporter agencije Pixsell.

Predsjedniku Vlade RH Andreju Plenkoviću u jednom trenutku je, naime, iz ruku ispao mobitel, što je samo po sebi ipak malo uznemirujuće – jer tko zna koliko državnih tajni i rješenja naših budućih jesenskih problema krije ta mala komunikacijska spravica!

Ipak, da se prođe bez velikih posljedica po premijera i stanje nacije, pobrinuo se uvijek budan i spreman premijerov tjelohranitelj. On mu je odmah pomogao locirati i podignuti vrijedan mobitel pa je na sastanak s županom Komadinom premijer mogao krenuti s full opremom!

Nakon sastanka s Komadinom, premijer je produžio na Korzo gdje jeobišao nekoliko štandova u sklopu manifestacije “100% zagorsko”.

Kasnije tijekom prijepodneva, premijer Plenković sastao se s gradonačelnikom Grada Rijeke Markom Filipovićem te je sudjelovao na svečanosti potpisivanja ugovora za izgradnju sustava odvodnje u okviru projekta Poboljšanje vodne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka.

Kasnije se sastao s predsjednikom Uprave Jadrolinije Davidom Soptom a posjet županiji završit će sastankom s gradonačelnikom Opatije Fernandom Kiriginom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari