NA ZLATNOM OTOKU

Uvod u ljeto: Stigao program atraktivnog Krk Music Festa, pratit će ga i gastro ponuda Food Truck Festivala!

Krk Music Fest počinje na Svjetski dan glazbe, 21. lipnja i traje do 23. lipnja, a opet će ugostiti i Food Truck Festival, koji će svoju ponudu predstaviti od 19. do 25. lipnja

Krk Music Fest će svima u gradu Krku i ove godine pružiti brojne glazbene doživljaje i to od 21. do 23. lipnja.

Posjetiteljima se, uz besplatne koncertne i plesne nastupe te filmske projekcije, nudi i prilika kušanja posebne street food ponude u sklopu Food Truck Festivala, od 19. do 25. lipnja. Chefovsku palicu street food ponude nosi jedan od najtraženijih chefova u Hrvatskoj, Mate Janković, čije će se gastronomsko umijeće moći kušati na prostoru ribarskog mula u gradu Krku.

Organizator Krk Music Festa je Turistička zajednica Grada Krka, uz suorganizatore Grad Krk i Centar za kulturu Grada Krka, a svi jamče odličnu glazbenu zabavu i gastronomsku ponudu.

Već se sada napeto iščekuje nastup Queen Sensation koji će na krčkoj rivi izvoditi najpoznatije hitove Queenovaca.

U bogatom glazbenom programu svoje će glazbeno i scensko umijeće iskazati spomenuti Queen Sensation, Acoustic Project, Ricardo Luque i Amigos, Cabaret show, Kreativni Krk, DJ Sax, Muzika u koracima, pjevački zbor mladih Josip Kaplan, kao i spomenuta folklorna društva.

Za završnicu su zadužene popularne glazbenice grupe Meritas i mnogima omiljeni vokal – Marko Tolja.

Organizatori nastoje uvijek ići i korak dalje, pa će ove godine glazbena i kulinarska umijeća pratiti i dva vrhunska glazbena filma. Tako će se 22. lipnja prikazati film Moonage Daydream, koji slavi genijalnost i život Davida Bowieja, dok će 23. lipnja posjetitelji uživati u filmu Aline – glas ljubavi, biografski film nadahnut životom svjetski poznate i omiljene zvijezde Céline Dion.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari