SPORT I ZABAVA

Galerija | VAU, VAU, PRVI SMO! U Crikvenici održan Monty’s Underdog Marathon, pogledajte fotografije s najsimpatičnije utrke!

Na plaži za pse Podvorska u Crikvenici – Monty’s Dog Beach . sinoć je održana utrka Monty’s Underdog Marathon.

Underdog Marathon je prvi puta održan 2017.g. i održava se svake godine u kolovozu kao jedinstvena prilika za ljudsko-pseće parove da se zajedno natječu u amaterskom aquathlonu.

Ovogodišnji marathon održan je 20. kolovoza u Crikvenici u organizaciji Monty’s Dog Beacha – kreatora psećih doživljaja u Crikvenici i na otoku Rabu, a uz pomoć i potporu Grada Crikvenice, Županijske lučke uprave Crikvenica, Turističke zajednice Grada Crikvenice i Turističke zajednice Kvarnera.

Natjecatelji su tračali 150 m duž rive, zatim su utrčali u more gdje su plivali 160 m sve do cilja. Natjecatelji su mogli koristiti pomagala za pse poput barčica, luftića i plutača.

Evo i pobjednika

Plivanje:

1.mjesto Marin Bogdan i Nimbus
2.mjesto Maro Cvetnić i Bonzy
3.mjesto Alan Begić i Simba
Prvi odozada: Igor Kaić i Xena

Najbrzi jedač sladoleda i ispijač pive je Simba s Jelenom Begić.

Posebna nagrada za hrabrost i upornost djevojčici Korini Montanari-Knez i Vasji jer su usprkos padu na početku utrke nastavili i završili utrku.

Pored zabavno-turističke komponente, Monty’s Underdog Marathon ima itekako izražen sportski naboj. Kako i ne bi, kada su nagrade itekako primamljive!

Tako su pobjednii osvojili noćenja u apartmanu Anubis Crikvenica a lijepe nagrade podijeljene su i za drugo i treće mjesto.

Nakon glavne utrke, održano je tradicionalno natjecanje u ispijanju psećeg piva i jedenju psećeg sladoleda – za pse, naravno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari