RADIONICE TRAJU OD 13. DO 17. SRPNJA

VEDRO LJETO Morske igre, Likovna i glumačka radionica za djecu u organizaciji Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja

Ovoga srpnja perivojem Guvernerove palače „vladaju“ djeca!
“Čudotvornica” Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka tijekom ljetnih praznika organizira tri kreativne petodnevne radionice za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi.
Svaka radionica traje pet dana, od 13. do 17. srpnja 2020, a moguće se prijaviti i na više radionica.
MORSKE IGRE – radionica na kojoj će polaznici uz voditeljicu, muzejsku pedagoginju Andreu Samaržija povezati život uz more, tradiciju, povijest, igre i zabavu. Radionica je namijenjena djeci od 6 do 10 godina i održavat će se od 9:30 do 11 sati.

LIKOVNA RADIONICA – djeca će se kroz pet dana i pet likovnih tehnika u pet područja (crtanje, slikanje, grafika, kiparstvo i novi mediji) upoznati sa pet muzejskih zbirki, koje će imati priliku i pogledati u Muzeju, a svoje će radove zadnji dan radionice izložiti na izložbi. Namijenjena je djeci osnovnoškolskog uzrasta i trajat ce tijekom pet dana u vremenu od 17 do 18:30 sati. Voditeljica radionice je likovna pedagoginja i voditeljica Muzejskog malog ateljea, Nina Licul.

GLUMAČKA RADIONICA – za sve koje zanima kako je biti Dramac iz Guvera, na ovoj će radionici naučiti što je to scenski govor i scenski pokret, koji su osnovni glumački zadaci, naučit će kreativne igre za koncentraciju i maštu, a zadnji dan radionice publici će predstaviti završnu prezentaciju rada. Radionica je namijenjena za djecu osnovnoškolskog uzrasta, provodit će se uz mentorstvo akademskog glumca i voditelja Gramaca iz Guvera, Zorana Josića u terminu od 18:30 do 20 sati.

Cijena za radionicu (za svih pet dana) je 50 kuna za dijete.
Za sudjelovanje je potrebna najava na: cudotvornica@ppmhp.hr ili na broj telefona 051/213-578
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari