BOŽIĆNA TURNEJA

Veseli Kamion Djeda Mraza stiže u Rijeku

Pridružite se veseloj božićnoj turneji Kamiona Djeda Mraza u organizaciji Auto Hrvatske te doživite topli blagdanski ugođaj na njegovoj osmoj postaji u Rijeci u subotu 16.12.

Nakon što je svojim posjetom razveselio brojne Puležane, najveseliji kamion ovih blagdana svoju veliku božićnu turneju nastavlja u Rijeci.

Blagdanski dekoriran kamion s Djedom Mrazom i njegovim pomoćnicima u Rijeku stiže u subotu 16. prosinca, a djecu i posjetitelje će zabavljati od 18:00 sati na Trgu 111. brigade. Svi će posjetitelji moći uživati u pravoj blagdanskoj atmosferi uz pjesmu i ples, a najmlađi u božićnoj predstavi te Kraš slatkišima i balonima.

Turneju Kamiona Djeda Mraza organizira Poslovna grupa Auto Hrvatska s ciljem širenja pozitivnog blagdanskog duha i uveseljavanja najmlađih. Kamion će biti pozornica zabavnoj, edukativnoj i interaktivnoj predstavi “Stiže nam Božić” s Djedom Mrazom, vilenjacima, Duhom Božića i dobrom Zvjezdanom Vješticom.

Predstave su besplatne i namijenjene djeci vrtićke dobi, kao i učenicima nižih razreda osnovne škole, a glavne teme predstave su božićna radost, humanost, te ljubav prema drugima. Također, s obzirom na 70 godina dugu povijest Auto Hrvatske kao vodeće tvrtke u segmentu prodaje i održavanja osobnih i gospodarskih vozila te njene posvećenosti u promicanju sigurne vožnje i odgovornog ponašanja, cilj je predstavom na jednostavan i zabavan način podsjetiti djecu na pravilno ponašanje u prometu.

Rijeka je šesta od jedanaest postaja Kamiona Djeda Mraza na velikoj božićnoj turneji Hrvatskom i putu dugom 2.500 kilometara. Poslovna grupa Auto Hrvatska u Rijeci, kao važnom poslovnom središtu, posluje 20 godina pružajući korisnicima najkompletniju servisnu podršku kroz MAN prodajno – servisni centar za gospodarska vozila te Mazda prodajno-servisni centar osobnih vozila.

Kamion Djeda Mraza dosad je razveselio mališane iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Osijeka, Varaždina, SOS Dječjeg sela Lekenik, Karlovca, Pule i Pazina, a nakon Rijeke posjetiti će Split (20.12.), Zadar (21.12.), i vratiti se u Zagreb (22.12.).

Ovogodišnje saonice Djeda Mraza je zamijenio kamion F-MAX marke Ford Trucks koji vuče poluprikolicu Kässbohrer s putujućom pozornicom.

Poslovnoj grupi Auto Hrvatska u organizaciji ovog društveno odgovornog projekta pridružila se u ulozi glavnog partnera tvrtka KRAŠ, te partneri PIK Vrbovec plus, OTP banka, OTP Leasing i Generali osiguranje.

Dočekajte Djeda Mraza i budite dio ove vesele priče!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari