SVEČANA PRIMOPREDAJA

Vrijedna donacija građana Istre za dječju bolnicu na Kantridi

Na Kantridi je danas upriličena svečana primopredaja blagdanske donacije iz akcije pod nazivom „Staza ljubavi“

Riječ je o inicijativi grupe građana pod vodstvom gospođe Sandre Fabac, bivše djelatnice KBC-a Rijeka, koja godinama organizira humanitarne aktivnosti. Ovogodišnju bogatu donaciju za pacijente i djelatnike dječje bolnice omogućili su građani s područja Poreštine i šire Istre. Oni su se kao i ranijih godina iskazali lijepom gestom i uključili u ovu akciju.

„Zahvaljujemo se svim donatorima koji su na taj način oplemenili naš danonoćni rad. Tijekom 20 godina imali smo mnogo aktivnosti kojima smo pomagali i uvijek je bilo lako motivirati ljude. Predmet današnje donacije je veliki broj novih igračka koje će doći u dječje ruke i srce nam je zbog toga potpuno ispunjeno“, rekla je ovom prigodom Sandra Fabac.

Predstojnica Klinike za pedijatriju izv. prof. dr. Iva Bilić Čače i glavna sestra Klinike Danijela Višnić ovom su prigodom iskazale iskrenu zahvalu na trudu i lijepoj donaciji koja je posebna jer je potaknuta od nekadašnjih djelatnika bolnice.

Pokloni u blagdanskom ozračju također uključuju i enogastronomske proizvode istarskih tvrtki namijenjene djelatnicima dječje bolnice kao zahvalu za sve napore koje ulažu u skrbi za najmlađe pacijente. Svečanost je uveličava vokalna solistica Alison Raukar koja je za okupljene izvela nekoliko prigodnih božićnih skladbi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari