KRUZING DESTINACIJA

Veselo subotnje jutro u riječkoj luci: Uplovljavaju dva kruzera s 4000 putnika!

Foto: Riportal

Rijeka i Kvarner vratili su se ove godine na kartu ticanja kruzera što je odlična najava za budućnost i suradnju koju Turistička zajednica Rijeke ima s Lučkom upravom Rijeka i Turističkom zajednicom Kvarnera.

Tako je danas od ranih jutarnjih sati „gužva“ u riječkoj luci gdje uplovljavaju dva velika kruzera, Mein Schiff 5 i Marella Explorer 2 s oko 4.000 putnika i  1.800 članova posade.

Za goste kruzera organizirani su izleti, ali veseli da se većina od njih, preko 3.000, odlučuje za Rijeku i samostalno otkrivanje i proučavanje kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja…

Šetnju Korzom zasigurno će iskoristit i za shopping i kupnju suvenira u brojnim prigodnim trgovinama u gradu.

Kako bi se gosti s kruzera osjećali dobrodošlo i ugodno u Rijeci, pobrinuli su se Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera s Lučkom upravom Rijeka. Dočekali su goste u veselom ritmu s prigodnim poklonima i informativnim brošurama za što kvalitetnije provedeno vrijeme u našem gradu.

Dolaskom kruzera Rijeka se promovira ne samo kao turistička destinacija već kao i prepoznatljiva kruzing destinacija. Destinacija koja se potpuno opravila nakon pandemije i vratila se u još boljem izdanju od izvrsne predpandemijske godine 2019. koja je bila sjajna za kruzing u Rijeci.

Do kraja godine u Rijeci se očekuje još nekoliko brodova za kružna putovanja i to u terminima  30.9., 22. i 28.10. te 14.11. što je svakako dobra najava za izvrsnu posezonu i potpuni opravak tog segmenta tržišta na riječkom području.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari