JEDNOM U 200 GODINA

Video | Danas je 22.02.2022.: Evo što o tome kažu Riječani a što poznata riječka astrologinja

Danas je 22.02.2022.: Evo što o tome kažu Riječani a što poznata riječka astrologinja

Danas je 22.2.2022. – i još je utorak, drugi dan u tjednu!

Društvene mreže preplavile su izjave da je riječ o posebnom datumu. A što kažu astrolozi, doznaju Monika Injac i Kanal Ri!

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MONIKA INJAC
Snimatelj: DOMINIK DUDIĆ
Montažer: KRISTIJAN LAJŠIĆ

U jednom datumu šest dvojki. Danas je 22.02.2022.

“Jedan od tih simpatičnih, lako pamtljivih datuma. Ja inače nisam osoba koja iz bilo čega izvodi dramu. Numerološki bi to sveukupno bio broj tri jer je to 12, zbroj šest dvojki i mogli bismo to prevesti kao utjecaj Merkura i treće kuće.”, kaže astrologinja Anželka Subašić.

Neobičnost oko današnjeg datuma bila je dovoljna da se društvene mreže preplave raznim objavama. Od toga da on označava početak sretnijeg razdoblja do duhovnog značenja u vidu osobne i kolektivne promjene.

“Ja sam rođen 2. veljače 1982. pa ja imam tri. Je dovoljno tri dvojke za sreću ili treba više? U ovoj našoj državi ne znam, da je sve popunjeno dvojkama bi li pomoglo. Ali ja sam skroman.”, kaže jedna Riječanin.

“Ja mislim da je poseban datum, da ima neki razlog. Lijep je dan, možda je nešto u tome.”, kaže drugi.

Ipak, ovaj datum u astrologiji nema nikakvu posebnost.

“Svemir je prevelik i puno nas ima da bi svima bilo isto, baš je prenapuhivanje i ta neka potreba idem nešto komunicirati, sa nečega bitnog na nešto da se zabavimo, nešto manje važno.”, mišljenja je astrologinja Anđelka.

Zanimljivo je kako će se dvojke koje imamo u današnjem datumu idući put dogoditi tek za 200 godina. Također, kada pročitate 22.02.2022. i s lijeva i s desna – dobit će te potpuno isti datum.

“Svatko od nas treba malo čvršće stajati na nogama. Treba uvijek biti duhovan, ne samo danas, i vjerovati da postoji dobro, znači duhovan je vjera u ljubav i dobro.”, zaključak je astrologinje Anđelke Subašić.

Današnji datum svakako će upamtiti članovi vokalne grupe Putokazi. Danas su prestali s radom, a na isti datum 22. veljače, ali 1984. godine, su osnovani, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari