DANI PALAČINKI: Riječko uživanje u palačinkama organizatori ovjekovječili zanimljivim videom

Festival palačinki u Rijeci održan u sklopu proslave Dana sv. Vida postigao je velik uspjeh, a bio bi i veći da su vremenske prilike bile bolje

https://www.youtube.com/watch?v=T0VusAQgbi0

Stoga su organizatori na najveći mrežni servis za diljeljenje videosadržaja postavili zanimljiv videouradak koji pokazuje u kolikoj su mjeri Riječani bili oduševljeni idejom da probaju omiljenu im slasticu na razne načine – slatke, slane, s dosad neisprobanim dodacima.

Video je na youtube postavljen jučer, i već skuplja na stotine lajkova. Foto/Video/montažu potpisuje G.I. Tepeš.

Podsjetimo, gastro-manifestacija je održana na Gatu Karoline Riječke a na njoj je sudjelovalo desetak palačinkarnica. Posjetitelji su mogli uživati u bogatoj ponudi palačinki i raznih slanih i slatkih slastica a cocktail majstori pripremali su festivalske koktele koji idu uz specijalitete

Riječani su mogli uživati u okusima nizozemskih Poffertjesica, japanskih palačinki iz Confusion Buddha Bara, meksičkih Master Grill palačinki punjenih gurmanskom pljeskavicom, zdravih vege palačinki Hrvatskih divota, bezglutenskih palačinkica Udruge UNUO i zagrebačke palačinkarnice Milky koja je za cijelo vrijeme trajanja Festivala privlačila najviše palačinkoljubaca.

Festival Palačinki trebao bi se u Rijeci održati i sljedeće godine. Nadamo se da i hoće!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari