DOBRODOŠLA POMOĆ: Igrači HNK Rijeke odnijeli hranu i zimsku odjeću beskućnicima u prihvatilište „Ruže svetog Franje“!

Andrej Prskalo i Atonio Čolak kao ambasadori HNK Rijeke posjetili su danas prihvatilište „Ruže svetog Franje“

U ove hladne zimske dane Prskalo i Čolak darivali su beskućnike toplim zimskim jaknama s obilježjima HNK Rijeke, a odnijeli su im i hranu.

Poželjeli su korisnicima prihvatilišta da što lakše prebrode ovu polarnu zimu, a korisnici prihvatilišta, među kojima su mnogi vatreni navijači Rijeke, Bijelima su poželjeli što uspješniju polusezone i puno pobjeda na travnjaku.

„ Prskalu želim nastup u reprezentaciji Hrvatske, a Antoniju barem 15 postignutih golova do kraja ove polusezone“, poručio je Petar, jedan od najvatrenijih navijača Rijeke u prihvatilištu „Ruže svetog Franje“.

Petar Jurlina i Andrej Prskalo odigrali su i dvije partije briškula. Andrej se požalio da u svlačionici ima sve manje suigrača s kojima može igrati ovu kartašku igru, a Petar je predložio da svi kod dolaska u Rijeku moraju naučiti igrati briškulu.

Petar je pokazao i zavidno znanje o povijesti riječkog nogometa otkrivši da od svoje sedme godine navija za Rijeku. Ujedno, poručio je da Prskalo mora braniti u reprezentaciji poručivši kroz šalu da očekuje od Čolaka da bude prvi strijelac lige.

Ostao je dojam da je štićenike više od darova obradovao dolazak nogometaša s kojima su imali priliku popričati o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, a Andrej i Antonio pozvali su sve ljude da pomognu prihvatilištu.

U videu pogledajte posjet nogometaša Rijeke prihvatilištu za beskućnike “Ruža Svetog Franje”

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari