DOBRODOŠLA POMOĆ: Igrači HNK Rijeke odnijeli hranu i zimsku odjeću beskućnicima u prihvatilište „Ruže svetog Franje“!

Andrej Prskalo i Atonio Čolak kao ambasadori HNK Rijeke posjetili su danas prihvatilište „Ruže svetog Franje“

U ove hladne zimske dane Prskalo i Čolak darivali su beskućnike toplim zimskim jaknama s obilježjima HNK Rijeke, a odnijeli su im i hranu.

Poželjeli su korisnicima prihvatilišta da što lakše prebrode ovu polarnu zimu, a korisnici prihvatilišta, među kojima su mnogi vatreni navijači Rijeke, Bijelima su poželjeli što uspješniju polusezone i puno pobjeda na travnjaku.

„ Prskalu želim nastup u reprezentaciji Hrvatske, a Antoniju barem 15 postignutih golova do kraja ove polusezone“, poručio je Petar, jedan od najvatrenijih navijača Rijeke u prihvatilištu „Ruže svetog Franje“.

Petar Jurlina i Andrej Prskalo odigrali su i dvije partije briškula. Andrej se požalio da u svlačionici ima sve manje suigrača s kojima može igrati ovu kartašku igru, a Petar je predložio da svi kod dolaska u Rijeku moraju naučiti igrati briškulu.

Petar je pokazao i zavidno znanje o povijesti riječkog nogometa otkrivši da od svoje sedme godine navija za Rijeku. Ujedno, poručio je da Prskalo mora braniti u reprezentaciji poručivši kroz šalu da očekuje od Čolaka da bude prvi strijelac lige.

Ostao je dojam da je štićenike više od darova obradovao dolazak nogometaša s kojima su imali priliku popričati o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, a Andrej i Antonio pozvali su sve ljude da pomognu prihvatilištu.

U videu pogledajte posjet nogometaša Rijeke prihvatilištu za beskućnike “Ruža Svetog Franje”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari