DRAŽICE Nova škola i dvorana, kapitalni projekt PGŽ, gradi se ubrzanim tempom!

Foto: Screenshot video

Jedan od kapitalnih projekata Primorsko-goranske županije je nova škola i sportska školska dvorana u Dražicama

Mehanizacija i strojevi svakodnevno rade na novoj školi u Dražicama pa radovi napreduju prema planu. To je samo jedan od brojnih razvojnih projekata Primorsko-goranske županije kojoj je u ovom projektu partner Općina Jelenje.

U jelenjskom kraju cijela će 2020. godina bit će prožeta brojnim komunalnim radovima.

“Riječ je o najvećim projektima u povijesti Općine Jelenje a višemilijunska sredstva bit će iskorištena u poboljšanje životnog standarda svih mještana”, ističe načelnik Općine Robert Marčelja.

“U ovom trenutku otvorena su dva velika gradilišta. U Dražicama zajedno s Primorsko-goranskom županijom rekonstruiramo i dograđujemo školu i gradimo novu školsko-sportsku dvoranu. Radovi napreduju prema planu i škola bi biti gotova početkom iduće godine, što znači da bi djeca, kako sada stvari stoje, trebala u drugom polugodištu nastaviti pohađati nastavu u novoj i modernoj školi.”, ističe Marčelja.

Radi se i na projektu višenamjenskog igrališta u Dražicama za kojeg je potpisan ugovor i radovi samo što nisu krenuli.

“Izgradit ćemo dva terena s umjetnom travom za mali nogomet i ostale aktivnosti naših sumještana, uz prigodna rasvjetna tijela, zaštitne mreže i skladište za opremu poboljšat će se uvjeti za sve naše sportaše, rekreativce i profesionalca”, istakao je Marčelja i dodao kako Općina Jelenje ima odličnu suradnju s nadležnim institucijama s kojima gradi sve veće projekte.

“Samo u sinergiji možemo realizirati projekte koji su važni za naše mještane, zajednicu ali i Primorsko-goransku županiju u cjelini.”, zaključio je načelnik Općine Jelenje.

Proračun Općine Jelenje ove godine iznos čak 33 milijuna kuna, što je ujedno i najveći iznos od osnutka te lokalne samouprave u riječkom prstenu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari