Eksplozija bankomata na Kantridi: Policija ima trag, pronađeno vozilo pljačkaša!

Stanare Kantride danas je probudila snažna eksplozija. Uništen je bankomat, koji se nalazi u sklopu trgovine i iz njega ukraden novac. Nitko nije ozlijeđen, a još se ne zna s kolikom su svotom lopovi pobjegli. No, policija ima trag – neslužbeno doznajemo da su pronašli njihovo vozilo!

Stanare riječke Kantride probudila je snažna eksplozija. Uništen je bankomat, koji se nalazi u sklopu trgovine i iz njega ukraden novac. Nitko nije ozlijeđen, a još se ne zna s kolikim su iznosom lopovi pobjegli. No, policija ima trag – neslužbeno doznajemo da su pronašli njihovo vozilo.

Stanari su se uplašili jer je eksplozija bila snažna

Cijelo jutro trajao je očevid na riječkoj Kantridi. Uplašeni stanari prepuni su pitanja jer ih je snažna eksplozija uznemirila. Prestrašena Riječanka izjavila je da je samo čula eksploziju.

”Onda sam se ustala i nisam ništa vidjela”, dodala je.

”Duboka, duboka eksplozija, bila je baš prava eksplozija. Nije bila petarda, nije bio grom jer se razumijem u to”, izjavio je Darko iz Rijeke.

Nije poznato koliko je novca ukradeno

”Kaznenim djelom teške krađe provaljivanjem oštećeno je trgovačko društvo te bankarska institucija. Ukupna materijalna šteta i sve okolnosti ovog događaja, utvrdit će se kriminalističkim istraživanjem koje je u tijeku”, izjavila je Svemirka Miočić, glasnogovornica PU primorsko-goranske.

U tijeku su i radovi na trgovini u sklopu koje je bio bankomat.Veliku štetu tek treba procijeniti. Za sada nije poznato koliko je novca ukradeno. Pljačkaši su pobjegli, a policija za njima traga.

Ida Balen

Više u VIDEOPRILOGU: