NEOVISAN O GRADSKOM PRIJEVOZU

(VIDEO, FOTO) Motociklistička kaciga i električni romobil: Od Pećina do Fiumare za 5 minuta. Parking ne treba tražiti!

Foto: Riportal

Večeras smo u centru Rijeke zapazili još jednog vozača brzog električnog romobila – pažnju nam je privukla “full oprema” koja uključuje i motociklističku kacigu!

Pored toga, iako vožnja električnog romobila javnim prometnicama nije još do kraja zakonski regulirana, na prvu se može reći da je mladi vozač udovoljio i drugim sigurnosnim propisima – tu je “zadnje svjetlo”, pouzdane kočnice, “zimske gume” i “kaciga koja glavu čuva”; no s nekim drugim obilježjima ovoga prometala ne bi se složili neki vozači osobnih automobila od kojih mnogi i dalje vide u električnim romobilima na javnim prometnicama – veliki problem.

“Nije adekvatno osvijetljen i nikada ne znaš kuda će”, neke su od najčešćih primjedbi drugih vozača, posebno u uvjetima noćne vožnje.

Pogledajte njegovu vožnju u našem videu i procijenite sami…

Ukoliko ste zainteresirani za neki iz široke ponude e-romobila CityCoco, možete kontaktirati distributera putem interneta na citycoco.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari