PORUKA NAVIJAČIMA

Načelnik riječkog Stožera CZ: “Podršku HNK Rijeci iskažimo odgovorno, u svojim domovima”

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Posebice pozivamo sve navijače i sve građane da se ne grupiraju oko stadiona.”, poručio je Mance

U četvrtak 5. studenoga održat će se nogometna utakmica Rijeka – Napoli. Tim povodom javnosti se priopćenjem obratio Hinko Mance, načelnik gradskog Stožera Civilne zaštite.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Rijeci i Hrvatskoj, kao i odluke donesene od strane Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o ograničavanju okupljanja te preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo koje su na snazi, utakmica Rijeka – Napoli će se održati bez gledatelja.

Stoga se ovim putem obraćamo navijačima HNK Rijeke apelom da na dan održavanja utakmice u potpunosti poštuju navedene mjere i preporuke.

Posebice pozivamo sve navijače i sve građane da se ne grupiraju oko stadiona.

Ugostiteljske objekte pozivamo da ne organiziraju masovna gledanja utakmice te da se dosljedno drže propisanih mjera i preporuka o okupljanjima i radu ugostiteljskih objekata.

Molimo sve navijače i sve naše sugrađane da vlastitim primjerom i odgovornošću pridonesu daljnjem smanjenju širenja epidemije koronavirusa u našem gradu.

Podršku HNK Rijeci stoga iskažimo odgovorno, u svojim domovima.”, poručio je Hinko Mance, načelnik gradskog Stožera Civilne zaštite.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari