Iskoristili smo priliku! U Adria Renaultu Škurinje naš polovni Clio doista vrijedi više!

U svim Renault salonima u Hrvatskoj ovoga vikenda traju Dani otvorenih vrata s posebnom ponudom za kupnju novog Renault Clia. No samo u Adria Renaultu Škurinje nudi se posebna pogodnost, bon kojim se dodatno uvećava vrijednost vašeg vozila nakon procjene!

Svi vlasnici starijih modela Renault Clia samo u Adria Renaultu Škurinje mogu dobiti bonove kojima se uvećava vrijednost vozila, dodatno na iznos procijenjene vrijednosti vozila.

Tako se procijenjena vrijednost Clia 1 uvećava za 1000 kn, Clia 2 za 2000 kn, Clia 3 za 3000kn, a Clia 4 za 4000kn!

Naime, svi vlasnici vozila koji pristupe besplatnoj procjeni svoga Renault Clia dobit će vrijednosni bon kojega mogu iskoristiti pri kupnji novoga Clia 5. Vrijednosni bon može se iskoristiti sve do kraja listopada, do kada se zainteresirani mogu odlučiti za kupovinu novog Clia 5!

Ovu mogućnost odlučili smo provjeriti i sami!

U sve detalje uputio nas je ljubazni Boris Skoblar, voditelj prodaje u Adria Renault Škurinje.

“Počinju Dani otvorenih vrata i u petak i subotu otvoreni smo od 8-20 sati. Prezentiramo novi Clio i svi sadašnji vlasnici Clia imaju mogućnost pregleda i procjene svoga vozila za samo jednu, simboliličnu kunu”, kazao nam je Boris Skoblar koji je potom pregledao i naš Clio proizveden 2009. godine.

Nakon što smo dobili pohvale za opće stanje i održavanje vozila, Boris Skoblar nam je pojasnio:

“Možete isprobati novi Clio a ako se odlučite na njegovu kupnju možete ostvariti velike benefite prilikom kupnje na način da vas darujemo bonom od tisuću, dvije, tri ili četiri tisuće kuna, ovisno o starosti vašeg Clia. Bon možete iskoristiti do kraja listopada.”, zaključio je voditelj prodaje u autocentru Adria Renault

Nas je uspio nagovoriti na kupnju, a nakon što isprobate novi Renault Clio bit ćete u velikom, zaista velikom iskušenju da odmah zamijenite svoj Clio za Clio 5!

Besplatna procjena vozila obavlja se dakle u petak 27. rujna i subotu 28. rujna u Renault servisu u sklopu autocentra Adria Renault na Škurinjama – Mihačeva draga 7.

Za Dane otvorenih vrata, ovoga petka i subote, autocentar Adria Renault Škurinje otvoren je od 8 – 20 sati, a za pregled i procjenu vozila Renault Clio nije se potrebno prethodno naručiti.

Svi zainteresirani mogu u petak i subotu u Adria Renaultu Škurinje i isprobati novi Renault Clio koji će vas sigurno oduševiti na prvu!

Više informacija možete dobiti na broj 051 226 620.

(promo)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari