JOŠ 2 DANA: Na koncertu “Sve za našu djecu 2019” pjesme koje volimo, fešta kakvu želimo!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Za opremanje senzorne sobe potrebno je 154 tisuće kuna

U tijeku je nova humanitarna akcija „Sve za našu djecu“ u organizaciji Kanala Ri i Udruge Riječko srce, namijenjena uređenju senzorne sobe za terapiju djece s down sindromom koja će se urediti u prostorima Udruge za sindrom down Rijeka 21.

Za opremanje senzorne sobe potrebno je 154 tisuće kuna.

U ime Primorsko-goranske županije podršku akciji dale su zamjenica župana Marina Medarić i voditeljica Kabineta župana Ermina Duraj.

Zamjenica Medarić pohvalila je angažman članova Udruge Riječko srce i njihov doprinos u rješavanju i pružanju pomoći onima kojima je to potrebno. Pozvala je svih na središnji događaj – veliki humanitarni koncerti na Trgu Riječke rezolucije 16. svibnja 2019. godine, uz prijenos na Kanalu Ri i call centar, na kojem će pjevat Leteći odred, Jole, Neno Belan, Gustafi, Colonia, Mia Negovetić, Davor Lukas (Fit), Denis&Denis, Atomsko sklonište te brojni drugi izvođači.

U tri dosadašnje akcije koje su bile namijenjene Udruzi Dira, Dječjoj onkologiji i hematologiji Klinike za pedijatriju na Kantridi te Odjelu za slijepe i slabovidne učenike OŠ Pećine prikupljeno je 400 000 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari