PREDIVNO

VIDEO KOJI ODUZIMA DAH! Grobnik i Rijeka iz ‘ptičje perspektive’; Pogledajte čarobne snimke naše prekrasne županije

Foto: Dejan Ban

Koliko je naš Kvarner prekrasan možda je i nemoguće ‘uloviti’ objektivom. Složit ćete se, jedno je to od najljepših mjesta za život…

More, planine, priroda, naše Korzo, šetnice, ljudi… sve to čini naš ‘grad koji teče’ i Primorsko-goransku županiju jedinstvenim biserom Hrvatske i Europe.

Nedavno je objavljen video koji prikazuje Rijeku i dio PGŽ, prije svega frankopanske kaštele u Gradu Grobniku i na riječkom Trsatu onako kako ih inače ne možemo vidjeti – s visine, ‘iz zraka’. Zahvaljujući tehnologiji, možemo uživati u kadrovima koji još plastičnije prikazuju ljepote našega kraja!

Autor videa je Dejan Ban koji je u svojoj produkciji pod nazivom BD- Light media snimio Kaštel Grad Grobnik i Trsatsku gradinu dronom.

Video oduzima dah jer nam pruža jedan nesvakidašnji pogled na ljepote našega kraja. Zaslužuje svakako da zastanete i  uživate neko vrijeme u predivnim prizorima našeg grada i njegove okolice.

S Kaštela Grad Grobnik pogled se proteže na Grobničko polje i Grobničke alpe, Hahlić, Platak… A s Trsatske gradine ‘puca’ pogled na Kvarnerski zaljev, Učku, otoke…

Uživajte i vi u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari