STALNA POTRAGA ZA VOZAČIMA

Video | Nakon 14 godina Autotrolej podiže cijene karata; Evo što o tome kažu Riječani!

Screenshot Kanal Ri - Pixsell

Višestruko povećanje cijena naftnih derivata i inflacija natjeralo je riječku komunalnu tvrtku da od 1. ožujka povisi cijenu svih karata za 20 posto

Skuplje će biti sve vrste voznih karata, osim onih učeničkih i studentskih kojima cijena ostaje ista do 31. kolovoza, ali s početkom nove školske godine i one će poskupjeti za 20 posto. Ovu je nepopularnu odluku komunalno društvo donijelo iz jednostavnog razloga.

Više u VIDEOPRILOGU:

Novinarka: MIRJANA MAROHNIĆ
Snimatelj: IVAN BANOVIĆ
Montažer: DORIAN CAR FLAVIANO

“Kroz to vrijeme su cijene naftnih derivata višestruko narasle, preko 35% dok je sama inflacija otišla oko 20%”, kaže Kristina Prijić, glasnogovornica KD Autotrolej za Kanal Ri.

Iako je ovo poskupljenje udar na njihov džep, Riječani su puni razumijevanja.

Iako trenutno u Autotroleju ne manjka vozača, stalno je otvoren natječaj u kojem se oni traže.

“Unatoč ovim brojkama i na području grada i županije što se tiče i korone i zaraženosti one nas nisu značajno pogodile, međutim sam natječaj za vozače je otvoren”, kaže glasnogovornica Kristina Prijić.

Kako bi se osigurao vozni red u svom punom obimu, potrebni su novi vozači.

“Ljudi odlaze na neko drugo radno mjesto ili inozemstvo ili mirovinu, tako da mi konstantno nadopunjavamo broj vozača i zato je natječaj otvoren”, dodaje Kristina Prijić.

10 novih kolega trebalo bi pojačati postojeću ekipu koja trenutno broji 280 vozača, donosi Kanal Ri.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari